Дентална клиника Dr. Hazem

За нас

Нашата дентална клиника

е международен център за имплантология, оборудван с последно поколение технологии и предпочитан избор за дентален туризъм, заради бързите и висококачествени интервенции с най-добро съотношение цена/качество в Европа.
Клиниката се намира в град София, където екипът ни от висококвалифицирани специалисти ще ви помогне бързо, ефективно и качествено да се сдобиете с усмивката, за която цял живот мечтаете.

Д-р Хазем Алшахуан

е зъболекар, имплантолог и протезист. Разработил е уникална методика, както и специфични протоколи за лечението с кортикобазални импланти и се смята за един от световните лидери в тази област. Д-р Хазем е единственият доктор в България, който прави пластика на венеца и на костта, което позволява имедиатно натоварване и поставяне на окончателната конструкция в рамките на 72 часа .

Д-р Хазем

завършва Медицинския университет в Дамаск през 1987 г. Защитил е докторантура в стоматологичния факултет към Софийски университет в отделението по Протетика от 1990 до 1995 г. Шеф е на отделението по протезиране към Министерство на здравеопазването в Халеб, Сирия за периода 2003-2013 г.
Лектор е на курсове по имплантология и протетика.
Д-р Хазем е член на Българския Зъболекарски Съюз, както и на Международната Асоциация по Орална Имплантология ICOI. Сертифициран е за Мастър по имедиатно натоварване и притежава сертификат за правоспособност за имедиатно натоварване от 2014г.
Участва в интерактивните курсове на Nobel Biocare от 1999г.
Участва в научен конгрес Сочи 2015, на тема: “Иновативни методи и перспективи в развитието на имплантологията”
През 2017г. е удостоен със сертификат от Народно събрание и в. 24 часа, под патронажа на председателя на Народното събрание за “Лекар, на когото българите вярват”

Днес Д-р Хазем продължава

дейността си в имплантологичната и протетична стоматология и множество пациенти се усмихват широко с увереност и самочувствие, благодарение на неговия професионализъм.
Scroll to Top